Här syns Jamie Foxx krama om förarens pappa Brad Kyle.
Här syns Jamie Foxx krama om förarens pappa Brad Kyle.

När en 32-årig man kraschade med sin bil utanför Jamie Foxx hem i Los Angeles räddade den Oscars belönade skådespelaren mannens liv. Men trots hjältedådet ser inte skådespelaren sin insats som heroisk.

Den 32-åriga mannen Brett Kyle har skådespelaren och sångaren Jamie Foxx att tacka för att han fortfarande är i livet rapporterar CBS Los Angeles. Mannen tappade kontrollen över sin bil som voltade och fattade eld utanför skådespelarens hem i Hidden Valley. 

Jamie Foxx hörde kraschen och rusade ut för att dra ut 32-åringen ur den brinnande bilen. 

– Bara sekunder efter att vi dragit ut honom, exploderar bilen, säger Jamie Foxx till CBS Los Angeles.

► LÄS MER: Jamie Foxx blir Lille John

Kraschen skedde kvällen den 18 januari enligt   ABC 7. Jamie Foxx och en annan man hjälptes åt att dra 32-åringen ur det brinnnade vraket. De slog sönder ett av bilens fönster, klippte av bilbältet och drog ut mannen. 

– Jag ser inte på det som hjältemodigt. Jag ser bara på det som, du vet, som att jag var tvungen att göra något. Och allt gick vägen, säger Jamie Foxx medan han tröstade förarens far Brad Kyle som kommit för att tacka honom skriver CBS News.

Dagen efter olyckan la Jamie Foxx upp en bild på sin instagram där han ses krama om förarens far. Bildtexten avslutades med orden ”Inga hjältar… Bara glada fäder”.

► LÄS MER: "Homeland"-skådis hjälper flyktingar

I skrivandes stund har bilden fått över 20 000 likes och i kommentarerna hyllas hollywood stjärnan för sin insats.

– Han har två systrar och en bror. De skulle ha förlorat sin bror om det inte var för honom, säger Brad Kyle till ABC 7.

Kraschen fångades på film av övervakningskamerorna i Jamie Foxx hem och för tv-kanalen berättar Brad Kyle att flera förare passerade utan att stanna.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset