Ulises Infante Azocar under pressträffen för "Så mycket bättre".
Ulises Infante Azocar under pressträffen för "Så mycket bättre".

Rapparen Stor har hittills rört de andra artisterna till tårar med sina känslosamma tolkningar. Nu är det hans tur att bli tolkad. "Det var över mina förväntningar, gånger tusen", säger han om programmet.

Ulises Infante Azocar, som Stockholmsrapparen och Grammisvinnaren Stor egentligen heter, säger att han är glad över att vara med i ”Så mycket bättre” just i år.

– Jag tycker att de har gjort ett så bra jobb med castingen. Vi är alla så olika, men våra personligheter smälter ändå ihop bra. Vi kom verkligen jättebra överens och det kommer att märkas i programmet. Vi skrattar mycket.

LÄS MER: ”Linnea Henriksson: ”Det var dags nu”

Men det var nära på att inte bli något alls. Han säger att det i vanliga fall tar drygt två år för honom att bli klar med ett album, medan han nu fick en och en halv månad på sig att göra sina tolkningar. Redan under första dagen, som visades under det tredje avsnittet, Linnea Henrikssons dag, var han nära på att åka hem.

– Jag var nära att gå från programmet och åka hem första dagen när jag höll på att jobba med min tolkning av Linnea Henriksson, för det var en låt till mina systrar och jag hade inte gjort klart den. Då var jag så lack för jag kände att jag inte var färdig. Det var då det stod i tidningen att jag vägrade göra en intervju, men det handlade om att jag inte hade tid för att göra klart låten. Jag är perfektionist.

LÄS MER: ”Charlotte Perrelli: ”Hade ingen aning om hur det skulle bli”

Tolkningen av låten ”Säga mig”, där Stor väver in Astrid Lindgrens ”Ronja Rövardotter” i en hyllning till sina systrar fick bland andra Linnea Henriksson och Charlotte Perrelli att bryta ihop i gråt.

Stor säger att han inte riktigt visste vad han skulle förvänta sig när han tackade ja till att medverka.

– Det var över mina förväntningar, gånger tusen.

”Så mycket bättre” sänds på TV4 på lördagar klockan 20:00.

Ulises Infante Azocar, ”Stor”

  • Ålder: 31 år.
  • Stockholmsrappare som slog igenom med debutalbumet ”Nya skolans ledare” år 2009.
  • Har släppt tre fullängdsalbum.
  • Några av hans mest kända låtar är ”Stolthet”, ”Rom & Kush”, ”Mitt folk” och ”Swish”.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset