Bilden är en arkivbild.
Bilden är en arkivbild.

Ett stort bråk pågick under fredagskvällen i Värnamo. Flera personer uppges ha skadats vid uppgörelsen och polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Åtta personer uppges nu vara anhållna misstänkta för brott i samband med händelsen.

Vid strax efter 17 under fredagen fick polisen larmet om ett bråk i Värnamo, skriver polisen på sin hemsida.

Flera polispatruller var på plats och man har inledde en särskild händelse, vilket menas med att fler resurser kan frigöras samt att insatsen leds av en särskild polisstab.

Polisen uppgav att det rörde sig om ett grovt våldsbrott. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska en person ha skottskadats och flera blivit knivskurna och påkörda av fordon. Enligt polisen ska dock ingen av de skadade ha några allvarliga skador. Bråket ska ha haft sin upprinnelse i en konflikt mellan två familjer. 

Flera personer hämtades under kvällen till förhör. Enligt Aftonbladet ska åtta personer nu vara anhållna, misstänkta för olika brott i samband med skottlossningen och bråket. Sju av de anhålla är misstänkta för försök till mord.

– Av de personer som hämtades in till förhör igår kväll delgavs åtta misstanke om brott sent under fredagskvällen, säger åklagare Jessica Andersson i ett pressmeddelande.

Artikeln uppdateras.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset