Kroppen gömdes sedan vid ett järnvägsspår.
Kroppen gömdes sedan vid ett järnvägsspår.

Under fredagen förra veckan drabbades en 21-årig man i amerikanska Scranton av vad som sägs vara en heroinöverdos. Men istället för att ta honom till sjukhuset ska hans tre vänner strypt honom för att sedan köra iväg i en bil med kroppen maskerad i hatt och solglasögon.

Under måndagen arresterades två män, 19 respektive 22 år gamla, i amerikanska Scranton misstänkta för inblandning i en 21-årig mans död. Under tisdagen arresterades även en 20-årig kvinna misstänkt för inblandning i samma dödsfall. Det skriver The Times-tribune.

► LÄS MER: Pappa mördade som hämnd för sin son
 

Enligt den 20-åriga kvinnan ska hon och de andra två befunnit sig tillsammans med den avlidna 21-åringen när 21-åringen bestämde sig för att ta en tupplur. Kvinnan fick intrycket av att 21-åringen drabbats av en heroinöverdos, och hon och de andra misstänkta gärningsmännen körde iväg med 21-åringen i en bil.

Men istället för att åka till sjukhuset körde de misstänkta en annan väg. En av de misstänkta gärningsmännen ströp därefter 21-åringen till döds med en kabel efter att de placerat en plastpåse över hans huvud. 

De tre misstänkta stannade därefter till vid en bensinmack för att sedan köra vidare. Kroppen gömdes sedan vid ett järnvägsspår.

Enligt 20-åringen ska de ha maskerat den avlidne 21-åringen med hjälp av solglasögon och en hatt. Kroppen kom senare att hittas under måndagen.

Polisförhör kommer hållas den 7 september. 

► LÄS MER: Han mördade sin vän – som i ’Scarface’

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott