I en video på Youtube berättar Dr Disrespect med gråten i halsen vad som har hänt.
I en video på Youtube berättar Dr Disrespect med gråten i halsen vad som har hänt.

Guy "Dr Disrespect" Beahm tar en paus från rampljuset efter att ha varit otrogen mot sin fru. Det framkommer i en video som laddats upp på Youtube.

Guy Beahm, mer känd som den omåttligt populäre streamern Dr Disrespect chockade fansen med ett meddelande under gårdagen. I en video förklarar mannen med gråten i halsen att han varit otrogen.

”Jag har en sak jag skulle vilja säga. Jag vill vara helt ärlig med er. Som ni vet har jag en underbar familj, en fru och ett barn och jag vill vara ärlig och berätta att jag har varit otrogen, säger Guy ”Dr Disrespect” Beahm.

LÄS MER: Stockholm får världens första internationella esportgala

Stjärnan som nyligen besökte Sverige under Dreamhack Winter är märkbart rörd under den korta videon och förklarar att han tar ett steg tillbaka efter händelserna.

”Jag kommer troligtvis behöva ta en paus under en tid för att fokusera på familjen och jag ville bara att ni skulle veta det. Jag vill be om ursäkt till er, till mina sponsorer och till Twitch”, säger han i videoklippet.

LÄS MER: Erik Glanell: Sanningen är att PUBG är bedrövligt som esport

Dr Disrespect har på kort tid blivit ett fenomen i streamingvärlden och har i dag 1,4 miljoner följare. Framför allt är han känd för sina sändningar och skills när han spelar Playerunknown’s battlegrounds. Med peruk, snabba solglasögon och arméväst har han tagit publiken med storm.

Nu ser det alltså ut som att det dröjer innan följarna får se honom dyka upp i rutan igen.

LÄS MER: Sjukhus öppnar mottagning för datorspelsberoende

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset