Anas Chabi har varit med i Beijers Studentpool i snart två år.
Anas Chabi har varit med i Beijers Studentpool i snart två år.

Är du student i jakt på ett extrajobb? Vill du ha en flexibel och utvecklande arbetsplats? Anas Chabi hittade jobbet som han enkelt kan kombinera med studierna.

– Det är en trevlig arbetsmiljö och ett härligt arbetsgäng. Det passar studietiden och man missar inget i skolan. Extra pengar i fickan är också trevligt, säger Anas Chabi, lagersäljare på Beijer Byggmaterial.

För två år sedan gjorde Beijer Byggmaterial en stor satsning på studenter i Syd (Malmö och Lund) och drog igång en Studentpool. En av studenterna som nappade på konceptet var Anas Chabi. Han såg annonsen på Facebook där Beijer sökte studenter och erbjöd ett betalt truckkort.

– Jag tyckte att det lät nästan för bra och bestämde mig för att kolla upp det, säger Anas Chabi.

Nu har det snart gått två år sedan Anas såg annonsen och i dag är han en mycket omtyckt medarbetare.

 Flexibelt och utvecklande arbete
Trots Anas studier och hans aktiva studentliv som barmästare på några studentnationer hinner han kombinera det med extrajobbet på Beijer.

– Det är en väldigt flexibel arbetsplats och jag får arbetspass tilldelade efter att jag skickar in mitt studieschema, så jag missar inget i skolan.

Som lagersäljare kör Anas Chabi truck och packar ordrar, men han har också jobbat i butiken. Något han uppskattar på Beijer är utvecklingsmöjligheterna.

– Tillsammans med filialchefen i Arlöv fick jag vara med i utvecklingsarbetet av ett nytt lagersystem. Det kändes väldigt intressant och naturligt för mig som pluggar till systemvetare.

En i gänget
En vanlig arbetsdag börjar med att stämpla in, sedan är det raka vägen till kaffemaskinen för Anas del. Cheferna går sedan igenom vad som behövs göras innan det är dags för att ge sig ut och packa ordrar. Anas trivs väldigt bra på arbetsplatsen och känner sig som en i gänget även om han bara är extraanställd.

– Jag rekommenderar definitivt detta till andra studenter i Malmö och Lund, avslutar Anas Chabi.

Är du också ute efter ett extrajobb? Läs mer och ansök till Studentpoolen här!

Om Anas Chabi

Namn: Anas Chabi

Ålder: 22 år

Bor: I studentkorridor i Lund

Pluggar: 1,5 år kvar av Bachelor i Systemvetenskap

Övrigt: Är involverad i Lunds studentliv och är barmästare på några av dess studentnationer.

Studentpoolen

Beijer Byggmaterial satsar och kommer under våren fortsätta med ett framgångsrikt koncept som riktar sig till dig som studerar i Malmö/Lund som vill dryga ut studentkassan. Beijers ambition är att erbjuda dig arbetslivserfarenhet oberoende av tidigare erfarenhet, samtidigt som de bjuder på ett truckkörkort.

Läs mer och ansök här!

 

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset