I Metros "Fråga mig" får Icona Pop bland annat läsa upp de senaste sms:en i mobilen och svara på frågan om vad det pinsammaste är som de har gjort offentligt.

Aino Jawo berättar att de inte längre tycker att det är pinsamt att ramla på scenen.

– Det händer ju hela tiden, säger Caroline Hjelt.

Däremot så minns duon en spelning i Texas som inte riktigt gick som de tänkt sig. 

– Vi var i Texas en gång och hade en spelning. De är väldigt kära i sina lag där. Vi tänkte få med publiken genom att säga deras lagnamn, men vi körde fel lag. Vi fick hela publiken emot oss. Det är ungefär som att vara på en Hammarby-match och stå och skrika ”jag älskar AIK”, säger Aino Jawo.

Caroline Hjelt instämmer.

– Det var riktigt pinsamt, och sedan försökte vi rädda upp det genom att köra en ”skulle bara kolla om ni hängde med”, när vi insåg att vi hade gjort fel. Men de köpte inte det, så det var dålig stämning resten av showen.

Se Icona Pop berätta om sina dyraste inköp, när de senaste bråkade, deras bästa tips för att lyckas med musiken, när de känner sig som coolast och mycket annat i programmet ovan! 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Icona Pop