Dra ihop vännerna och besök en av Malmös quiz-kvällar.
Dra ihop vännerna och besök en av Malmös quiz-kvällar.

Vässa geniknölarna, dra ihop kompisgänget och förena fest med frågesport i helgen. Här är fyra ställen som erbjuder quiz-kvällar i Malmö.

1. Babel. Spångatan 38, Malmö

Från och med den 24 maj går det att runda av arbetsdagen och fira lill-lördag med after work-quiz. Varannan vecka är det som gäller och quizen kör igång klockan 18.30. Svara på frågor spridda över en mängd olika områden.

2. Tröls Bar & Restaurang. Karlskronaplan 1, Malmö

Dra ihop ett gäng på upp till sex personer och delta i ett av Malmös mer populära quiz. Datum varierar men första frågan droppar alltid klockan 19.30. Bokar du bord i förväg går det att käka samtidigt som du klurar på kvällens svar.

LÄS MER: Här hittar du bästa after worken i Malmö

3. The Bishops Arms. Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

För alla quiz-fantaster som tycker om att ha ett quiz att längta till anordnas, med start 27 augusti, en rikstäckande quiz-turnering där finalen går av stapeln i Stockholm. Tidigare pris har till exempel varit en ölresa till Belgien. Låter det som något värt att tänka till för? Dra då ihop dina tre vassaste bekanta och bilda ett vinnande lag!

4. Biograf Spegeln. Stortorget 29, Malmö

Är du grym på att name-droppa namn på skådespelare och skådespelerskor, filmtitlar och regissörer? Eller önskar du att du hade bättre koll och vill lära dig mer? Då är detta film-quiz för dig. Klockan 19.30 varannan onsdag pågår denna frågesport under cirka två timmar och ditt lag består av upp till fem personer.

Clara Sundelius och Zandra Andersson driver Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om after work Quiz