Gunilla Persson ut, Anna Anka in. När "Svenska Hollywoodfruar" är tillbaka i rutan är det med nytt upplägg och nygamla deltagare. "Den här säsongen kommer det att spraka om", säger presschef Susanne Nylén i ett pressmeddelande.

När tittarsuccén “Svenska Hollywoodfruar” gör comeback i rutan är det utan Gunilla Persson. Istället är Anna Anka, som var med seriens allra första säsong, tillbaka i programmet. Hon får i sin tur sällskap av Maria Montazami, Sofie Prydz och Elena Belle.

”Den här säsongen kommer det att spraka om. Anna Anka gör storstilad comeback och glamourlockarna flyger på de andra fruarna när hon går loss”, säger Susanne Nylén, presschef för TV3 i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Svensk Hollywoodfru misstänks för grov stöld

Den som vill ha mer av den frispråkiga Gunilla Persson behöver inte misströsta. Hon är aktuell med en ny säsong av ”The Gunilla show” som visas på Viafree i höst. Dessutom återfinns hon i säsongsavslutningen av ”Svenska Hollywoodfruar” där flera av deltagarna genom åren möts. 

”För Svenska Hollywoodfruars mest trogna tittare bör detta vara en dröm som går i uppfyllelse. Alla gamla konflikter kommer dryftas och känslor bubblar upp till ytan och det kommer koka över när några av de mest omtalade fruarna möts igen” säger Susanne Nylén.

“Svenska Hollywoodfruar” får premiär den 4 september på TV3,

LÄS MER: Anna Anka tillbaka i ”Svenska Hollywoodfruar”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset