Malin Baryard är en av de som tävlar då Sweden International Horse Show går av stapeln på Friends Arena. 
Malin Baryard är en av de som tävlar då Sweden International Horse Show går av stapeln på Friends Arena. 

Den 24-27 november pågår Sweden International Horse Show på Friends Arena i Stockholm, där vi får uppleva kändisar, ombytta ryttarroller och svenska ridsportstjärnor att ha koll på.

Den som besöker årets Sweden International Horse Show får se några av de svenska talanger som tillhör världseliten inom hästsport.

- I dressyren har vi Patrik Kittel och Tinne Vilhemson Silfvén, berättar evenemangets ordförande Ulf Rosengren. Tinne är sexa i världen och Patrik Kittel bor i Tyskland och är åtta på världslistan. Sedan har vi också Fredrik Persson, som ungefär en gång vart tredje år lyckas slå den regerande världsmästaren Boyd Exell!

I övrigt bjuder Sweden International Horse Show på tävling och underhållning av alla tänkbara slag.

►LÄS MER: Följ webb-serien med hästbloggarna och Youtube-stjärnorna Emma och Anna Elfstrand här. 

- Vi har en stafett där fem kändisar och fem kända ryttare tävlar i par. Till exempel börjar Carolina Gynning rida en bana, när hon är klar stannar hon och så hoppar Malin Baryard upp på samma häst, så hästen blir alltså stafettpinne. Och så har vi en tävling med ombytta roller, där hoppryttaren Malin Baryard ska rida dressyr och dressyrryttaren Patrik Kittel ska hoppa. Det blir lite ovant för dem, hoppryttarna tycker att det är en baggis att rida dressyr men det är svårare för dressyrerna att rida hoppning!

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset