Bilderna på Amanda Wallander och Jesper Leklands gemensamma instagram gillas runt om i världen.
Bilderna på Amanda Wallander och Jesper Leklands gemensamma instagram gillas runt om i världen.

Sociala medier har lett Amanda Wallander och Jesper Lekland till både kärlek och framgång. Paret träffades genom Tinder och gör nu succé på Instagram.

På det gemensamma instagramkontot dreamteam.fitness har Amanda Wallander och Jesper Lekland över 45 tusen följare.

Följarna är spridda över världen och paret har uppmärksammats i brittisk press för sina kärleksfulla och inspirerande träningsbilder.

En match på Tinder ett år tillbaka var början på framgångssagan.

– Jesper är från Skåne och hade precis flyttat till Stockholm för 15 timmar sedan när vi träffades för första gången och det klickade direkt, säger Amanda Wallander till Metro.se.

I dag bor de tillsammans på Söder i Stockholm och ägnar flera timmar om dagen åt deras gemensamma passion. Träning. En passion som ligger bakom framgången på instagram.

– Vi startade kontot i maj som en kul grej inför sommaren för att motivera oss själva, berättar Amanda Wallander.

Men bilderna på paret när de gör olika övningar tillsammans blev snabbt populära. Följarna växte och i dag hör sponsorer och media av sig.

– Jag tror det blev en succé för att vi är väldigt genuina. Folk tycker nog att vi är överdrivna och klyschiga men det är precis så vi är, säger Amanda Wallander.

Hon tror att det är viktigt att vara äkta.

– Folk gillar att se kärlek och tycker att vi gör det kul att träna, säger Amanda Wallander.

Att vara aktiv, ta varierande bilder och integrera med andra genom att kommentera på andras bilder och att svara på kommentarer är hennes tips för att få många följare.

– Jag blir lycklig ända in i själen när jag ser följare från andra länder lägga upp bilder när de gör våra övningar, säger Amanda Wallander.

För att spinna vidare på succén kommer paret inom några veckor att lansera en blogg. Där är planen att fortsätta inspirera genom kost- och träningsscheman.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset