Martin "Rekkles" Larsson står över att spela i all stars-matchen för att ge plats åt sin lagkamrat.
Martin "Rekkles" Larsson står över att spela i all stars-matchen för att ge plats åt sin lagkamrat.

Det blir ingen all stars-match för League of legends-stjärnan Martin "Rekkles Larsson trots fansens stora stöd. Stjärnan nobbar platsen med ett gott skäl.

Martin ”Rekkles” Larsson är inte bara Sveriges mest framgångsrika League of legends-spelare han är också en stor fanfavorit i stora delar av världen.

Därför var det föga förvånande att han var ett av namnen som supportrarna röstade fram att ta en plats i den klassiska all star-matchen som spelas i samband med Worlds.

LÄS MER: HeatoN: En tidigare osannolik Worlds-final är nu mycket nära

Nu verkar det dock som att fansen kommer att bli besvikna. Under torsdagen meddelade Martin ”Rekkles” Larsson nämligen sina nära 400 000 Twitter-följare att han kommer tacka nej till platsen i laget.

Han har tidigare uppmanat folk att inte rösta på honom utan i stället på någon av hans lagkamrater som inte fått gå en all stars-rond än. Beskedet att han ger laget nobben är med andra ord inte speciellt överraskande.

LÄS MER: Hjarnan: ”Banna Heimerdinger eller ge oss en gratisvinst”

Eftersom fansen inte gjorde som han ville tog han dessutom tag i saken själv och skriver i tweeten att han ger sin plats till Fnatic-spelaren Mads ”Broxah” Brock-Pedersen.

LÄS MER: Nu har moba-genren fått sitt eget battle royale-spel

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset