Julia "Juliano" Kiran samlade på sig inte mindre än 50 frags under finalens båda kartor.
Julia "Juliano" Kiran samlade på sig inte mindre än 50 frags under finalens båda kartor.

Dynasty gaming visade ingen hänsyn under Cross boarder esports turnering för kvinnor. Laget säkrade finalvinsten snabbt och enkelt.

Det blev en regelrätt slakt när Dynasty gaming gick upp emot Riot i finalen under Cross boarder esports turnering för kvinnor.

De som har någorlunda koll på Dynasty, med svenska stjärnorna Zainab ”zAAz” Turkie och Julia ”Juliano” Kiran vet att de utan överdrifter är helt dominanta i kvinnoscenen.

Matchen började på Train och redan från början hade Riot inte en chans. Inte ens när Riot var fyra spelare mot en lyckades de plocka på sig en runda mot Juliano som stod för en riktigt fin ninja defuse.

LÄS MER: Juliano: Hade varit kul om något lag kunde slå oss

Första halvan slutade 11–4 till Dynasty som i nästa halva snabbt kunde stänga den första kartan med 16–6 som slutresultat.

Matchen gick sedan över till Dynastys kartval, Mirage, och vad som hade kunnat bli en chans för Riot att återhämta sig från överkörningen på Train blev i stället ännu en stomp.

Det såg ut att bli en jämnare historia när matchen gick från en 5–0-ledning till Dynasty till 5–3. Men de tre rundorna skulle också visa sig bli Riots enda. På hela kartan.

LÄS MER: Dynasty gaming vinner – igen: ”Man väntar bara in dagen då man förlorar”

Med andra ord gav svensklaget inte sina motståndare en endaste liten chans och slutresultatet blev 16–3.

Stjärnan Julia ”Juliano” Kiran hade dessutom kommit upp i smått otroliga 50-19 i stats innan plågan var över för Riot och Dynasty säkrat förstaplatsen.

Troligtvis väntar lite hårdare motstånd när Dynasty gaming nu går in i den ordinarie turneringen där både män och kvinnor deltar.

LÄS MER: zAAz: Att spela med ett helsvenskt lag inför hemmapublik är en dröm

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset