Ninjas in Pyjamas har chans på revansch mot Space Soldiers i tisdagens ESL Pro League-rond. Dessutom går de upp mot Heroic i andra matchen.

Med facit i hand var det den snöpliga förlusten mot Space Soldiers som gjorde att Ninjas in Pyjamas till slut inte hade chansen att nå final i helgens Blast Pro Series.

Redan under tisdagen kan svenskarna få revansch mot turkarna när ESL Pro League rullar ut sin åttonde säsong.

Inte nog med en chans på revansch så får tittarna redan på premiärdagen den första svenskfajten i ligan när Ninjas in Pyjamas möter den gamla bundsförvanten Adam ”friberg” Friberg och hans Heroic.

Heroic kommer sannolikt till ligastarten med lite extra självförtroende efter helgens seger i Games Clash Masters där de spöade Kinguin framför ögonen på de polska hemmafansen. En vinst som laget väntat länge på.

LÄS MER: Robban får mer inflytande när NiKo tar över som IGL i Faze

Svenskarnas matcher i ESL Pro League

17.00 NiP vs Space Soldiers
18.05 Space Soldiers vs NiP

19.15 North vs Heroic
20.20 Heroic vs North

21.30 Heroic vs NiP
22.35 NiP vs Heroic

LÄS MER: Danskarna går om Sverige – är mer framgångsrika i CS:GO

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset