Sebastian Ingrosso, Steve Angello och Axwell, Swedish House Mafia.
Sebastian Ingrosso, Steve Angello och Axwell, Swedish House Mafia.

Sedan tidigare är det klart att Swedish House Mafia återförenas. Nu står det klart att återföreningen kommer att ske i Stockholm nästa år, med en spelning på Tele2 Arena i Stockholm den 4 maj 2019.

I somras sa Sebastian Ingrosso i en intervju med Metro att Swedish House Mafia ska återförenas för att ”vi kände att det var dags, vi saknade det”.

Under en presskonferens på måndagsförmiddagen avslöjade han, Axel ”Axwell” Hedfors och Steve Angello att de kommer att återförenas för en spelning i Stockholm 2019, och att de jobbar på ny musik, sex år efter att de valde att gå skilda vägar.

– Vi återförenas. Vi kommer hem. Vi börjar med Stockholm. Stockholm är viktigt. Vi spelar på Tele2 arena den 4 maj, sa de under presskonferensen.

Ordinarie biljettsläpp är på lördag den 27 oktober klockan 12.00 via Livenation.se.

LÄS MER: ”Sebastian Ingrosso: Därför återförenas Swedish House Mafia”

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset