Med hjälp av våra Youtubestjärnor så tävlar Metro Music ut biljetter till festivalen som är nu i helgen i Göteborg!

Instagram/SaraSongbird/Sabina Decirée

Tävla med Metro Music om biljetter till Summerburst i Göteborg! 

I potten finns två stycken Standardbiljetter till Summerburst som gäller nu i helgen den 27-28 maj i Göteborg. Det finns massor av biljetter så tveka inte att gå in och tävla!

Tävlingen äger rum på Instagram och det är sjukt enkelt att tävla! Gå in på någon av nedan grymma Instagramkonton så får du veta med om hur du gör. För att få tävla måste du vara över 18 år, resa och boende ingår tyvärr inte i priset.

Tävla NU – tävlingen stänger sent i kväll. 

PojkenDrommer

BinaHoney

Thomas Sekelius

Felicia Bergström

HejaInternet

SaraSongbird

Sabina Decireé

I samarbete med #metromusic så tävlar jag nu ut biljetter till Summerburst Göteborg som går av stapeln redan nu i helgen! Tävlingen avslutas redan den 26/5 21:00! Vill du vara med och tävla om biljetter till dig & en kompis så ladda upp en bild på dina 4 must haves som du inte kan leva utan på en festival här på Instagram och tagga #metromusic så är du med i tävlingen 😍🙌🏻 Tagga en kompis nedan som du vill ska va med i tävlingen eller som du vill ta med dig på dessa festligheter men glöm inte att det är en åldersgräns på 18 år och att Metro inte står för resor/boende! Så Hola mina Göteborgsvänner detta kanske passar er fabulöst! Juste ha även en öppen profil så Metro hittar era fabulösa bilder. Metro kontaktar även vinnarna! Hoppas ni vill va med och att vi ses i Göteborg, PUSS💖🎉

Ett foto publicerat av Felicia Bergström (@fellsis)

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset