Brukar du klaga på tunnelbanan? Trösta dig med att du i alla fall slapp resa på den här killens tåg. 

Uppdatering: Efter den här artikelns publicering har det framkommit att Croatien times inte alltid är en tillförlitlig källa. Eftersom uppgifterna som ligger till grund för denna artikel är baserade på den källan har vi försökt att bedöma just denna artikels tillförlitlighet. Vi har då inte kunnat hitta några andra källor och bedömer därför artikelns trovärdighet som tveksam. Metro beklagar detta.

Carlo Segura Linares kunde inte tro sina ögon när han klev på tunnelbanetåget i Mexico City och såg att föraren spelade Farmville på sin Ipad. Hans reaktion blev given: han spelade in det.

– Jag plockade fram min telefon direkt, för att jag visste att ingen skulle tro mig annars. Jag vill att alla ska få veta hur våra liv äventyras i händerna på idioter som den här, säger han i en intervju med Croatian Times

Videon som han lade upp på Youtube visar hur chauffören kör genom denmexikanska huvudstaden, mellan stationerna Cuatro caminos och Tasquena, samtidigt som han har spelet igång och klickar runt på sin surfplatta. 

Enligt Linares stängde chauffören tågdörrarna vid stationen, och öppnade dem igen några sekunder senare. Allt för att få spela ostört i några sekunder extra.

STC, som driver tunnelbanetrafiken i Mexico City, skriver i ett pressmeddelande att chauffören avsatts från sin tjänst.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset