När suget efter isläsken "slushie" blev för stort tog 4-åriga Annabelle Ridgeway bussen till affären mitt i natten, ensam. Som tur var hann busschauffören sätta stopp för hennes livsfarliga äventyr.

En busschaufför i Philadelphia, USA, blev minst sagt överraskad när en kall och blöt liten flicka hoppade på bussen strax innan klockan tre på natten. För att ta sig till bussen hade hon korsat flera trafikerade vägar.

– Jag tänkte: Ni måste skämta med mig, inte vid den här tiden på natten? säger Harlan Jenifer, till Sky News.

Anabelle hade plötsligt blivit sötsugen mitt i natten och hon berättade för medpassagerarna att hon var på väg till butiken för att köpa en den iskalla läskedrycken ”slushie”, som hon älskar.

En övervakningskamera fångade Anabelle ombord. I videon ser man hur hon dinglar med benen och enligt Harlan Jenifer ska hon även ha sjungit ”All I want is a slushie”.

– Hon visste precis vart hon skulle, hon måste ha åkt rutten tidigare, säger han.

Busschauffören anade oråd och bestämde sig därför för att ringa polisen, som senare kunde återförena flickan med sin familj. Anabelles familj, som inte hade märkt att hon smitit ut mitt i natten, ser nu chauffören som sin hjälte.

– Jag önskar att jag kunde krama honom just nu, det finns inte ord, han räddade livet på vår dotter, säger mamman till tv-kanalen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset