Moriska paviljongen är kärleksfullt och mingelvänligt och här kan du stöta på allt från modsfrisyrer till jazzhattar, arabiska popartister och rullskridskobrudar.
Moriska paviljongen är kärleksfullt och mingelvänligt och här kan du stöta på allt från modsfrisyrer till jazzhattar, arabiska popartister och rullskridskobrudar.

Malmö öppnar upp för barhäng utomhus. Vill du ha lounge, alternativ klubb eller pittoreskt etagehäng? Metro tipsar dig om några ställen i Malmö där du kan festa under bar himmel.

Tvärsnitt av Möllan

Debaser Norra Parkgatan 2, Folkets Park
En av stans somrigaste uteserveringar ligger bakom stans konstigaste staty. Här vänslas tvärsnittet av Möllans sprittande kultur-och musikscen med varandra, och de med spring i benen kan rasta sig vid rundpingisbordet.
Prisbild: Humant, drinkar runt hundralappen.
Undvik: Att ha stilettklackar i trängseln.

Alternativt klubbfolk

Klaffbron Nordenskiölds-gatan 19
Klaffbron är tummelplatsen för det alternativa klubbfolket som inte vill trängas med stimmet från kranskommunerna. I sommar spelar alla band och dj:s både inomhus och under bar himmel.
Prisbild: Budget.
Undvik: Att beställa alltför avancerade drinkar.

Labyrintiskt och mysigt

Gränden Stadt Hamburgsg. 2A
Gränden i kvarteret Malmborgen har bara himlen som tak och är pittoreskt, mysigt och labyrintiskt med flera etage och massor av grönska. Soft lounge-≈miljö och utebar med stort utbud på drinkar.
Prisbild: Medel. Drinkar runt hundralappen.
Undvik: Att trilla över kanten när du spanar in utsikten från översta terrassen.

Malmös bästa mötesplats

Moriska Paviljongen Norra Parkgatan 2, Folkets Park
Utsedd till Malmös bästa mötesplats med stans mest välmixade publik, nu med trevlig utebar i  parken. Nya fredagsklubben Bleach går i gammal fin Kaliforniastil och flirtar med hippien i oss alla.
Prisbild: Hyfsad. Kortlöst i barerna på klubbarna – bankomat finns i källaren.
Undvik: Att grunna över varför noisepunkbandet uppträder samtidigt som mimarna i rummet intill.


 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset