Chefredaktör Eric Ljunggren ser fram emot att ge något extra till Metros läsare, som kan vinna allt från strumpor till en h elikoptertur  för två. 
Chefredaktör Eric Ljunggren ser fram emot att ge något extra till Metros läsare, som kan vinna allt från strumpor till en h elikoptertur  för två. 

Sugen på en ubåtstur, 50 gratisluncher eller en ansiktsbehandling? Denna vecka finns chansen att få en Golden Ticket och vinna en massa priser – bara genom att ta tidningen, som dessutom är tjockare än vanligt!

Under hela denna vecka har du som Metroläsare möjlighet att få en Golden Ticket i tidningen – om du har tur. Priserna är allt från en musikalbiljetter, kickboxning till en helikoptertur. Totalt delas 819 gyllene biljetter ut i samarbete med 14 olika företag.

– Guldbiljetterna finns gömda i tidningarna alla dagar och vi kommer att stå och dela ut tidningen i princip hela dagarna på en massa olika ställen i Stockholm, Göteborg och Malmö under veckan, säger Metros Sofia Hallgren, projektledare för “Golden ticket”- satsningen.

Metros Golden ticket är en del av “Superveckan”-satsningen som Metro genomför den här veckan. Tidningen är fullproppad av artiklar och och varje dag har specifika teman; resor, mode, sport, mat & hem och elektronik & prylar med massa spännande att läsa om.

– Metro är i dag Sveriges överlägset största dagstidning. Vår största tillgång är därmed våra läsare. Det här är ett roligt sätt för oss att kunna göra något extra för dem, säger Eric Ljunggren, chefredaktör.

De gyllene biljetterna ligger gömda i utvalda tidningar under veckan och på biljetter står hur man löser ut vinsten. 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset