Svar till signaturen Respekt för alla. Nej, jag tänker inte vara artig mot försäljare som ringer på min personliga mobil mitt under arbetstid för att kränga en produkt jag inte vill ha och som uppenbarligen är så usel att de måste telefon-terra folk för att bli av med den. Det är ingenting annat än spamning och ett oförskämt beteende.

Jag gör i stället en medveten ansträngning att skälla ut vederbörande, i hopp om att människan begriper vilket jämrans oskick deras arbete är, och till slut säger upp sig.

Försäljning på gatan ser jag från håll och kan bedöma om det är något jag är intresserad av, men på telefon har jag ingen aning om vad det kan röra sig om innan jag svarar, det är därför telefonförsäljning är så ogin.

Jag är fullt medveten om att jag säkert blir mer irriterad på telefonförsäljning än gemene man, men fram till den dag då min nummerpresentatör visar "telefonförsäljare", så får ni banne mig räkna med att ni kommer stöta på folk som blir skitförbannade för att det är en jämrans säljare som ringer och stör. Om ni inte gillar det, lägg ner!

Och nej, man ska inte behöva anmäla sig för att få slippa. Det ska inte krävas någon ansträngning från min part för att inte säljare ska störa mig i tid och otid!

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset