Har blivit tv-producent och vill vara mer mamma

Teri Hatcher. 

Teri Hatchers dotter Emerson. 

KÄNDIS. Hon är en av världens mest kända hemmafruar, men trots att ”Desperate housewives” är en världssuccé planerar Teri Hatcher för en karriär efter livet på Wisteria Lane.
Metro har träffat den 42-åriga skådespelerskan i Los Angeles.
– Jag håller på att skriva en ny bok, avslöjar hon.

I sin bok
”Burnt toast”, som kom ut tidigare i år, gör hon upp med sin osäkerhet och berättar om livet som påpassad tv-stjärna. Vad uppföljaren handlar om vill hon inte säga än. Förutom skrivandet har skådespelerskan också gett sig in i tv-producentrollen.
– Jag har precis sålt min första tv-show till en tv-kanal, och egentligen får jag inte tala om det … Den kanske inte ens kommer att sändas, men jag är verkligen peppad. Det är en komediserie. Och så håller jag på att producera ett par filmer, allt för att kunna utveckla en karriär bakom kameran. För, let’s face it, jag börjar bli gammal.
•• Tänker du mycket på det?
– Jag tänker så här: Man vet aldrig vad som kan hända.

Teri Hatcher tackar konsekvent nej till filmroller. I stället prioriterar hon att vara hemma med nioåriga dottern Emerson, som hon har med skådespelaren och exmaken Jon Tenney. Tio och en halv månad per år arbetar hon med ”Desperate …”.
– Jag älskar verkligen att göra film, men att vara mamma är mycket viktigare.
Skvallerpressen är ständigt på jakt efter nyheter om det finns en ny man i hennes liv.
– Ja, haha. Bilden på mig och en ny kille är nog värd en del pengar. Och ironin i allt det är att skulle jag dejta någon skulle jag vara den första att visa upp mig och hojta: ”Jag dejtar! Wohoo!” Men det finns ingen just nu. Så tråkigt är det, och bara för det känns det som om tidningarna måste hitta på något spännande.
Tidigare i år avslöjade hon i Vanity Fair att hon utnyttjats sexuellt som barn av sin morbror.
Hon vittnade mot 64-åringen, som nu avtjänar ett 15-årigt fängelsestraff.
Det var modigt att berätta om det.
– Tack. Det viktigaste jag kan förmedla är att man inte behöver känna skuld. Det gör man ofta som offer. Jag hade inte planerat att berätta, utan det bara hände. Men jag är glad att jag gjorde det. Hoppas att många andra vågar berätta också.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset