Hela "That 70's show"-gänget när det begav sig.
Hela "That 70's show"-gänget när det begav sig.

Det har gått hela 20 år sedan den populära serien om ett gäng gräsrökande kompisar på 70-talet fick premiär. Sedan dess har två av dem gift sig med varandra, en har dött och två andra är scientologer. Så här gick det sedan för ”That 70’s show”-stjärnorna.

Topher Grace

Huvudrollen Eric Forman spelades av Topher Grace som i dag är 40 år gammal, gift och har barn. Han valde att hoppa av ”That 70’s show” innan den åttonde och sista säsongen för att spela rollen som Venom i ”Spider man 3”, men det blev inte det stora filmgenombrottet han hade hoppats på. Bland höjdpunkterna i filmkarriären finns mindre roller i filmer som ”Interstellar” och ”Playing it cool”.

Laura Prepon

Laura Prepon, i dag 38 år gammal, spelade rollen som Donna Pinciotti. Hon gifte sig tidigare i år med skådespelaren Ben foster, och de har en dotter tillsammans. Efter ”That 70’s show” dök hon upp i några avsnitt av ”How I met your mother” och hon hade en roll i filmen ”Kvinnan på tåget”. Generellt var det skralt med roller, fram till år 2013, där hon landade rollen som Alex Vause i den populära Netflix-serien ”Orange is the new black”. Hon är medlem i scientologikyrkan sedan 1999.

LÄS MER: ”Sex and the city firar 20 år – här är 13 saker du kanske inte visste om kultserien”

Mila Kunis

Den i dag 35 år gamla Mila Kunis spelade rollen som den bortskämda Jackie Burkhart. Efter serien har Kunis haft en lyckad skådespelarkarriär. Hon gör rösten till Meg Griffin i ”Family guy” och har landat flera stora filmroller. Bland annat spelade hon mot Natalie Portman i kritikerhyllade ”Black swan” och hon gjorde publiksuccé som huvudrollen i ”Bad moms”. Hon hade ett förhållande med ”Ensam hemma”-stjärnan Macaulay Culkin under åtta år, innan det tog slut 2010.

Kunis var bara 14 år gammal när hon fick rollen i ”That 70’s show” och hon och Ashton Kutcher spelade ett par. Spola fram tiden och skådespelarna är i dag gifta och har två döttrar tillsammans.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher, Michael Kelso i serien, är 40 år gammal och gift och har två barn med ”That 70’s show”-kollegan Mila Kunis. Tidigare var han gift med skådespelaren Demi Moore. På MTV hade han showen ”Punk’d”, som gick ut på att utsätta kändisar för pranks.

Skådespelarkarriären har flutit på fint för Kutcher, som innan skådespeleriet var modell.

Han har medverkat i filmer som ”The butterfly effect”, ”Jobs”, ”What happens in Vegas” och ”No strings attached”. Mellan åren 2011-2015 tog han över som huvudroll i serien ”Two and a half men” efter att Charlie Sheen fått sparken. De senaste åren har han haft en av huvudrollerna i Netflix-serien ”The ranch”.

Danny Masterson

Steven Hyde spelades av Danny Masterson, 42 år gammal. Precis som Laura Prepon är även han scientolog. Efter serien gick det inget vidare med skådespelarkarriären. Han hade en roll i tv-serien ”Men at work” mellan 2012-2014 och spelade mot Ashton Kutcher i ”The ranch”. Men i slutet av 2017, i samband med metoo-vågen, anklagades han för våldtäkt av flera kvinnor. Det ledde till att han fick sparken av Netflix.

– Jag är förstås besviken på Netflix beslut att skriva ur mig ur serien. Jag har nekat till de här galna anklagelserna från första början. Polisen utredde dem för mer än 15 år sedan och slog fast att de inte hade någon grund, sa han bland annat då.

Wilmer Valderrama

Wilmer Valderrama spelade Fez och är i dag 38 år gammal. ”That 70’s show” är fortfarande hans största framgång, men han har också dykt upp i andra tv-serier, bland annat ”Grey’s anatomy” och ”NCIS”. Han hade också ett program på MTV som hette ”Yo momma”.

Desto mer uppmärksammad har Valderrama blivit för sitt dejtingliv. Han har bland annat varit tillsammans med Lindsay Lohan, Mandy Moore, Ashlee Simpson och Demi Lovato.

Lisa Robin Kelly

Kelly spelade Eric Formans storasyster Laurie. Hon fick sparken från serien och byttes ut mot en annan skådespelare när hon inte skötte sig. Redan då hade hon ett alkohol- och drogmissbruk och år 2013 dog hon i sviterna av missbruket, när hon befann sig på rehab. Hon blev 43 år gammal.

Tommy Chong

Den gräsrökande hippien Leo spelades av Tommy Chong, i dag 80 år gammal. Han har drabbats av cancer två gånger. Första gången år 2012 var det prostatacancer och senare drabbades han av rektalcancer. I dag är han han cancerfri.

LÄS MER: ”Här är tv-serierna du inte får missa 2018”

Debra Jo Rupp 

Kitty Forman är förmodligen fortfarande Debra Jo Rupps mest kända roll, men hon gjorde även en ihågkommen roll i ”Vänner” och i ”Seinfeld”. På senare år medverkar även hon i ”The ranch” och också i hyllade tv-serien ”This is us”.

Kurtwood Smith

Kurtwood Smith spelade rollen som Eric och Lauries pappa Red Forman och är också känd från ”Robocop”, ”Star trek” och ”Hitchcock”. I dag är han 75 år gammal.

Tanya Roberts och Don Stark

Varken Tanya eller Don, som spelade Donnas föräldrar Midge och Bob Pinciotti, har haft en lyckad skådespelarkarriär efter showen. Roberts har tidigare sagt att hon tror att hennes karriär tog skada av att hon tidigare spelat Bond-brud. Don Stark gjorde bland annat en roll i Woody Allens ”Café society” år 2016.

Bilder: Getty Images

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Tv-serier