Bebisarna på bilden är inte Theo och Benjamin.
Bebisarna på bilden är inte Theo och Benjamin.

Tvillingarna Theo och Benjamin Storey föddes i Liverpool i England under en något spektakulär förlossning. När allt var klart hade de två pojkarna fått olika födelsedagar.

Benjamin och Theo Storey är tvillingar, men de har inte samma födelsedag.

När mamman Sarah låg inne på BB såg allt först ut att gå bra, trots att hennes vatten hade gått sex veckor för tidigt. Men plötsligt blev pojkarna oroliga i magen och läkarna bestämde sig för att avsluta förlossningen med hjälp av tång.

Den 11 juni, klockan 23:58 anlände Benjamin, och drygt en halvtimme senare anslöt brodern Theo, med födelsedagen 12 juni.

– Det första vi tänkte var att vi skulle ha separata kalas för dem, så deras 18-årsdagar kommer att bli roliga, och deras 21:a. Vi vill ju att de ska vara individer så det här kommer ju att hjälpa till med det, sa Sarah Storey till The Mirror.

Förlossningen gick inte helt felfritt och den snäppet yngre brodern fick navelsträngen runt halsen och var tvungen att förlösas genom kejsarsnitt. Fallet har blivit väldigt uppmärksammat lokalt, och helt främmande människor har donerat kläder för tidigt födda bebisar till paret Storey via Facebook.

LÄS MER: Letade världen över efter sin "tvilling" – hittade henne en timme bort

LÄS MER: Så mycket kostar en kungabebis

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset