Youtubestjärnan Therése Lindgren avslöjar sina bästa knep för hur du kan bli bra på Youtube. ”Ha målet att få engagerade följare” tipsar hon.

Therése Lindgren.
Therése Lindgren startade sin Youtubekanal efter att ha varit sjukskriven. 

Therése Lindgren, 29, började sin Youtubekarriär 2013 med att spela in skönhetsvideos.

”När jag startade min kanal var jag sjukskriven efter att ha fått diagnosen utmattningssyndrom. Mitt mål var att få ett kreativt utlopp i någon form och där passade videoredigering mig utmärkt”, skriver hon till Metro.

Therése Lindgrens 5 bästa tips för att bli en bra youtuber

I flera av hennes videoklipp bjuds det på underhållning där hon bland annat testar ny teknik och skönhetsprodukter. Hon gör också follow-me-around videos där tittarna får hänga med  hennes vardag.

► LÄS MER: Youtubers rasar mot reklamstopp

Youtubestjärnan vloggar även om tunga ämnen som psykisk ohälsa och djurrättigheter. Hennes personliga videoklipp har lockat över 400 000 prenumeranter och 10 miljoner sidvisningar i månanden.

Therése har även blivit belönad flera priser som årets WebbTV-profil under Kristallengalan 2016. Två år i rad har hon också utsetts som ”Årets Youtuber” under Guldtubengalan.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset