När Whitney Thompson vann säsong 10 av American Next Top Model var hon den första plus size modellen att vinna programmet.
När Whitney Thompson vann säsong 10 av American Next Top Model var hon den första plus size modellen att vinna programmet.

”Top Model” kommer tillbaka skriver Expressen. I ny kanal och med kurviga modeller.

I castingannonser på nätet söks tjejer från Sverige, Norge och Danmark som drömmer om att bli modeller. Enligt Expressen är det en ny säsong av ”Top Model” som är på gång.

I annonserna står det ”Vi söker dig som alltid drömt om att bli modell, men som är en storlek 42”. Så tillskillnad från tidigare säsonger av modellsåpan är det nu plus size-modeller som gäller.

Annonserna skvallrar även om att programmet kommer att spelas in från den 25 maj till den 17 juli. Tidigare har TV3 sänt modellsåpan men enligt uppgifter till Expressen tar nu Discovery Networks över programmet. Kanal 5, 9 och 11 ingår i Discovery Networks. Dan Panas presschef för Discovery Networks vill dock inte bekräfta uppgifterna.

– Ni får samma kommentar som Expressen att vi inte kommenterar program som vi eventuellt skulle förhandla om, säger han till Metro.

Men är det ni som ligger bakom castingannonserna?

– Det står på annonserna vem som ligger bakom dem och det är ett produktionsbolag, säger Dan Panas.

Är det ett produktionbolag som ni har anlitat?

– Som sagt så kommenterar vi inte program som vi eventuellt skulle förhandla om, säger Dan Panas.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset