När 3-åriga Jamila Smith avled kom flickans moder och hennes pojkvän att dömas för dråp. I samband med att Jamilas biologiska pappa träffade Jamilas styvpappa i rätten slog han till honom, och ett stort bråk utbröt i rättssalen.

Under torsdagen bröt ett stort bråk ut i en domstol i amerikanska Detroit, där en pappa under förhöret attackerade mannen som dömdes för dråpet på hans 3-åriga dotter. Det rapporterar Clickondetroit.com.

Pappans dotter, 3-åriga Jamila, avled i september 2014 i samband med att hon av sin mamma och mammans pojkvän tagits till sjukhus efter att hon slutat andas. Paret påstod att Jamila skulle ha ramlat och slagit i sitt huvud, men experter kunde sedermera konstatera att det rörde sig om dråp.

► LÄS MER: Pappan slog ner pedofil som ofredat hans döttrar

I samband med att paret dömdes hade även Jamilas pappa kallats in till förhöret, men istället för att prata valde att han att attackera mannen som dömts för hans dotters bortgång. Ett bråk bröt ut och personal var tvungen att gripa in för att separera de två männen.

Jamilas mamma dömdes sedermera till 7 till 15 år i fängelse för dråp och 14 till 25 år i fängelse för barnmisshandel. Pojkvännen som attackerades i rätten dömdes till 6 till 15 år i fängelse för dråp och 1 till 2 år i fängelse för våldsamt motstånd.

► LÄS MER: Till dig som våldtog min dotter

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott