Nu kan du träna inför Tough viking.
Nu kan du träna inför Tough viking.

No more bad days är till för alla - nybörjare som träningsfantaster, och erbjuder bästa möjliga förberedelser inför Nordens största hinderbanelopp Tough Viking i maj.

Du behöver inte vara svinsnabb eller svinstark! Metros koncept No more bad days är till för alla – nybörjare som träningsfantaster, och erbjuder bästa möjliga förberedelser inför Nordens största hinderbanelopp Tough Viking i maj. Passet är kostnadsfritt och du behöver varken vara medlem på SATS eller ha startnummer till något lopp. Det viktigaste är att vi ska ha kul tillsammans! Torsdagen den 22 mars kör vi en ”Mega uppladdningsklass” inför Tough Viking den 12 maj 2018. Vi kommer hålla träningstillfällen tillsammans med Sats och Tough Viking under 6 tillfällen i vår. Allt för att ladda upp för vårens tuffaste och roligaste lopp Tough Viking!

Träningtillfällen: Varje torsdag 18.30 med start den 22/3 tom den 3/5. Samling SATS Regeringsgatan kl. 18:30 (ombytta och klara för att springa/jogga till Djurgården. Passet är utomhus och inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifikt anpassad för hinderbana och avslutningsvis några pulshöjande övningar. Alla kan vara med!

Datum för vårens Tough Viking tävlingar:
Göteborg, Slottskogen 8km – 21 april
Stockholm, Stadion 8km – 12 maj
Stockholm, Djurgården 15km – 25 aug
Datum för Tough Viking kids:
Stockholm, Stadion 1,5km – 12 maj
Stockholm, Djurgården 1,5km – 25 aug
 Anmäl dig här nedan!

 

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset