Är du ute efter ett schysst mobilabonnemang utan långa bindningstider, dyra mobilräkningar och tjänster som du inte behöver men ändå måste betala för? Nu kan du ringa och surfa helt gratis – Wifog Zero är världens första gratisabonnemang.

Att många svenskar betalar flera tusen kronor i onödan varje år för sina mobilabonnemang är något som mobiloperatören Wifog vill ändra på. Nu lanserar de sitt nya superabonnemang Wifog Zero som innebär gratis mobiltelefoni för alla. Inga startavgifter, inga månadsavgifter, ingen bindningstid eller andra dolda avgifter.

– Sedan starten 2013 har vi kämpat för att kunna sänka svenskarnas mobilräkningar och nu är vi stolta över att kunna vara först i världen med att lansera ett helt kostnadsfritt mobilabonnemang, där det är gratis att ringa, sms:a och surfa, säger Martin Litborn, vd på Wifog.

Wifog Zero är helt gratis i utbyte mot att du tittar på reklamfilm eller svarar på marknadsundersökningar. När man samlat ihop 400 poäng får man en gratis påfyllning som består av 0,5 GB surf, 15 samtalsminuter och 20 sms.

– 400 poäng motsvarar ungefär en till två minuter reklamtittande om dagen. Du kan även fortsätta titta på mer reklam för att få mer surf, minuter och sms. Ju aktivare du är, desto mer får du tillbaka, säger Martin Litborn.

Läs mer om Wifogs tjänster och teckna abonnemang här.

Hur du väljer att lägga upp ditt tittande styr du helt själv.

– Du kan välja att kolla tio minuter på reklam en dag och noll minuter en annan dag eller så sprider du ut tittande jämt fördelat – det är helt upp till dig som kund. Det är också möjligt att köpa till ännu mer surf vid behov, säger Martin Litborn.

För dig som ringer mycket erbjuder Wifog också tre prisvärda betalabonnemang för 30, 60 och 90 kronor i månaden. Med abonnemanget Small får du 1 GB surf, 50 samtalsminuter och 50 sms och passar dig som mest använder appar. Deras abonnemang Medium är precis som det låter – lagom – och ger dig 2 GB surf, 200 samtalsminuter och fria sms. För dig som vill kunna ringa och sms:a obegränsat finns Wifog Large som även ger dig 3 GB surf i månaden.

Har du surf över en månad? Med Wifogs betalabonnemang sparar du alltid den oanvända surfen. Dessutom är det enkelt att byta abonnemang och precis som med Wifog Zero så slipper du bindningstider och startavgifter, och kan när som helst köpa till mer surf vid behov.

– Vårt mål är att ge svenskarna en chans att skrota mobilräkningarna helt och hållet. Och att bara betala för det man använder. Det är på tiden att får ett slut på det eländet där mobilanvändarna får betala för mer än vad de använder.

Så funkar Wifog Zero

  1. Betäll ditt simkort på www.wifog.com. Efter 1–3 dagar får du hem det i brevlådan.
  2. Stoppa in simkortet i telefonen.
  3. Ladda ner Wifogs app. Med den får du översikt över allt som gäller ditt abonnemang.
  4. Klart att köra! Nu ringer och surfar du helt gratis.

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset