Du behöver inte vara en stjärna i köket för att uppskatta riktigt vassa tillbehör när du lagar mat. Här är smarta och snygga prylar som underlättar matlagningen, oavsett om du är nybörjare eller en mästerkock. Som grädde på moset får du pengar tillbaka på dina köp!

Alla som försökt skära grönsaker med en slö kniv vet hur frustrerande det är, eller vilket träningspass dina armar utsätts för när du försöker bearbeta en potatis med en uttjänt skalare. För att inte tala om när du ska skrubba rent en bränd kastrull eller när du bränner dig på tummen på grund av ett hål i ugnsvanten. Oavsett om det står stekt falukorv på menyn hemma, eller om du ska laga en avancerad trerättersmiddag blir matlagningen smidigare och roligare med bra redskap.
Här är prylarna som inte bara underlättar i köket, de är även så snygga att de gärna får ligga framme mellan måltiderna!

Klassisk kockkniv

En kniv med riktigt vass egg är en bra bas i köket, som den här kockkniven med trähandtag från Mora.
Pris: 1 049 kronor på Cervera. Återbäring: 5 procent.

Slitstarkt förkläde

 

Förkläde i skinn som kommer skydda dina kläder många år framöver. Passar lika bra inomhus vid spisen som ute vid grillen.
Pris: 1 499 kronor på Ellos. Återbäring: 6 procent.

Användbar medhjälpare


En hushållsassistent gör allt det jobbiga åt dig, som att skära, hacka eller mixa, så att du kan ägna dig åt finliret.
Pris: 6 999 kronor på Bagaren och Kocken. Återbäring: 2 procent.

Retrorätt ugnsform

Tillaga maträtter och efterrätter med stil i den här praktiska och retrosnygga ugnsformen i emalj!
Pris: 499 kronor på Ellos. Återbäring: 6 procent.

Populär trotjänare

Margrethe-skålen är så populär bland annat eftersom den är stadig och håller i många år. Här är skålen i vårens trendiga kulör.
Pris: 159 kronor på Cervera. Återbäring: 5 procent.

Ekologiskt handskydd


En grytvante som inte bara är snäll mot händerna utan även mot miljön eftersom den är tillverkad av ekologiskt odlad bomull och återvunna PET-flaskor.
Pris: 79 kronor på Lagerhaus. Återbäring: 3,75 procent.

Dekorativ mortel


En mortel i marmor är inte bara praktisk utan även så snygg att den gärna får stå framme som dekoration mellan användningarna.
Pris: 399 kronor på Kökets favoriter. Återbäring: 2,5 procent.

 

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

• När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.

• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnäter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om refunder