Tristan Thompson och Khloé Kardashian.
Tristan Thompson och Khloé Kardashian.

Realitystjärnan Khloé Kardashian väntas föda sitt första barn vilken dag som helst. Nu skakas hennes och NBA-spelaren Tristan Thompsons förhållande av en otrohetsskandal som får Twitter att koka. Det här har hänt.

”Keeping up with the Kardashian”-stjärnan Khloé Kardashian, 33, och Cleveland Cavaliers-spelaren Tristan Thompson, 27, har varit ett par sedan 2016 och ska få sitt första gemensamma barn den här månaden.

TMZ har nu publicerat en video från en övervakningskamera från oktober i Washington DC som visar hur Tristan Thompson sitter bredvid två kvinnor under en festkväll. Han hånglar med den ena kvinnan och kort därpå har han sitt huvud tryckt mot den andra kvinnans bröst.

LÄS MER: ”Kim Kardashian avslöjar nya dotterns namn”

Några timmar innan video publicerades spreds andra bilder av Daily Mail där det ser ut som att Tristan Thompson kysser en annan kvinna i en bar i New York så sent som i lördags.

Samtidigt skriver nu Us Weekly att vänner nära Tristan Thompson inte är ett dugg förvånade och att hans närmsta vänner ”vet att han är otrogen”.

Tristan Thompson har sedan tidigare en son med en annan kvinna som han ska ha lämnat medan hon var gravid.

Sociala medier översvämmas nu med kommentarer kring händelsen. Tristan Thompsons sociala medier-konton kommenteras med orm-emojin och kommentarer från arga fans som uttrycker sin avsky, samtidigt som de uttrycker sympati för den höggravida Khloé Kardashian.

Hittills har ingen i Kardashian-familjen kommenterat händelsen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset