Den 77-årige mannen gick runt med sin vagn med burkar då han blev kidnappad. Bilden hör inte ihop med den aktuella händelsen.
Den 77-årige mannen gick runt med sin vagn med burkar då han blev kidnappad. Bilden hör inte ihop med den aktuella händelsen.

Kidnapparen trodde 77-åringen var hemlös. Han tog med sig mannen hem, bjöd honom på mat och råkade låta hunden bita honom i benet.

Den absurda historien utspelade sig under onsdagen i staden Danbury i USA. En 77-årig man berättar för polis i staden att han forslade sina burkar och flaskor längs gatan på en vagn.

Plötsligt kom en annan man fram och tog honom i armen och bad 77-åringen att följa med, rapporterar NBC. Kidnapparen tog med sig ”den hemlöse” till sig, berättar polisen.

När de väl hade kommit hem till kidnapparens hus bet hans pitbull terrier offret i benet.

►LÄS MER: Camilla, 24, riskerar att bli hemlös efter hennes mamma dött i cancer

Efter bettet fortsatte kidnapparen att mata mannen, vilket han också gjort tidigare. Vid ett tillfälle lyckades mannen fly från kidnapparens hus. 77-åringen var i själva verket inte allts hemlös så han flydde till sitt eget hem för att larma polisen.

När polisen sen skulle prata med kidnapparen var han antingen för full eller så var hunden för galen för att låta polisen komma i närheten av huset, skriver NBC.

►LÄS MER: Joanne, 46, är hemlös änka med fyra barn – vann hus värt miljoner

När de till slut fick en pratstund med kidnapparen sa han att han trodde mannen var hemlös och därför erbjöd honom mat. Kidnapparen anklagas bland annat för framkallande av fara för annan, kidnappning och förargelseväckande beteende.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset