Den handikappade kvinnans bil gick sönder och hon ringde efter hjälp. När bilbärgaren kom och såg att hon var anhängare till demokraten Bernie Sanders lämnade han henne vid sidan av vägen.

Bilbärgarens förklaring? När han såg Bernie Sanders-klistermärken på bilen så sade han "väldigt artigt" att han inte kunde bärga hennes bil för hon var "uppenbarligen socialist". Han uppmanade henne sedan att höra av sig till staten i stället, rapporterar tv-kanalen Fox Carolina.

– Varje affärsuppgörelse som jag haft med en socialistiskt lagd person har slutat med att jag inte fått betalt, sade mannen, som beskrev sig själv som konservativ kristen och anhängare till republikanernas aspirerande presidentkandidat Donald Trump.

Händelsen inträffade i Asheville i den amerikanska delstaten North Carolina i måndags.

►LÄS MER: Trump nu ensam republikansk kandidat

Den unga kvinnan som är ett Bernie Sanders-fan har funktionshinder och blev lämnad i vägkanten. Hennes mamma lade upp ett ilsket inlägg om händelsen på Facebook:

"Trumps motto är att vi ska göra USA stort igen (på engelska "make America great again") och den här sortens söndrande beteende kommer inte att göra USA stort igen."

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset