Nyheter Världen

Trump attackerar medierna

Donald Trump talar vid Sacred Heart University i Fairfield, Connecticut i helgen.
Donald Trump talar vid Sacred Heart University i Fairfield, Connecticut i helgen.

Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump åkte till traditionellt Demokratiska Connecticut för att kampanja. Korkat, tycker republikanske strategen Matt Mackowiak.

Med mindre än tre månader kvar till det amerikanska presidentvalet dök Donald Trump upp i Connecticut där han höll ett mer än en timme långt tal för anhängare.

Republikanerna har inte vunnit delstaten sedan 1988 och enligt Realclearpolitics leder Trumps huvudmotståndare Hillary Clinton delstaten med 7,5 procentenheter.

– Det är korkat att han är i Connecticut och håller ett offentligt kampanjmöte mindre än 90 dagar före valet. Du ser inte Hillary Clinton kampanja i (republikanskt starka) Idaho eller Mississippi. Jag måste tro att det här bevisar att det är kandidaten som styr kampanjen, vilket förklarar att det är en sådan katastrof av bibliska proportioner, säger Matt Mackowiak.

En ansenlig del av talet gick åt till att attackera medierna och han hotade bland annat med att dra in respekterade New York Times pressackreditering, efter en artikel som beskrivit Trumps kampanj i negativa ordalag.

– De är de mest oärliga människorna, sade Trump.

Sedan tidigare har Washington Post fått sin ackreditering indragen.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset