Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump vid talet i Gettysburg i Pennsylvania.
Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump vid talet i Gettysburg i Pennsylvania.

Donald Trump kommer att stämma de kvinnor som anklagat honom för påstådda övergrepp.– Alla kvinnor ljög när de gick ut för att skada min kampanj, säger den republikanske presidentkandidaten.

Beskedet kom vid ett tal i Gettysburg i delstaten Pennsylvania, där Trump presenterade sin plan för de första 100 dagarna om han blir vald till president.

– Totalt fabricerat. Händelserna inträffade aldrig. Aldrig. Samtliga dessa lögnare kommer att stämmas när valet är över, sade Trump och passade samtidigt på att svartmåla de medier som publicerat uppgifterna.

– Om de kan slåss mot mig . . . se bara vad de kan göra mot er.

Donald Trump sade också att han kommer att ställa in betalningarna till FN:s miljö- och klimatprogram och i stället använda pengarna till miljöprojekt i USA. Sedan upprepade han att han vill omförhandla handelsavtalet Nafta och dra sig ur det nya Stillahavsavtalet TPP.

Trump lovade också att bekämpa vad han påstår är "massiv korruption" inom regeringen, bland annat genom att tidsbegränsa hur länge man får arbeta som kongressledamot.

Angående den amerikanska teleoperatören AT&T:s framskridna förhandlingar om ett köp av mediekoncernen Time Warner, sade Trump att han inte skulle godkänna en affär.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset