Donald Trump har hamnat i ännu ett blåsväder sedan han uttalat sig grovt kvinnofientligt om skådespelaren Arianne Zucker. I en läckt ljudupptagning från 2005 skryter den amerikanske presidentkandidaten om hur hans stjärnglans låter honom tafsa på kvinnor.

Ljudupptagningen är en del av ett videoklipp filmat inuti en buss som Trump färdades i när han skulle framträda i såpoperan "Våra bästa år" tillsammans med Arianne Zucker. I klippet pratar Trump, som är utanför bild, om när han tidigare umgicks med Zucker i Palm Beach i Florida.

– Jag försökte ragga på henne men misslyckades, jag erkänner. Jag försökte knulla henne. Hon var gift, säger Trump i videoklippet som The Washington Post publicerat.

– Sedan ser jag henne plötsligt och hon har stora fusktuttar och allt. Hon har helt förändrat sitt utseende.

"Göra vad som helst"

Senare i klippet stannar bussen vid inspelningsplatsen och Trump får syn på Arianne Zucker som kommer gående.

– Jag måste ta några tic tacs (mintpastiller), om jag skulle börja kyssa henne. Du vet, jag är per automatik attraherad av vackra (kvinnor) – jag börjar helt enkelt kyssa dem. Det är som en magnet. Jag kysser bara, jag väntar inte, säger Trump.

– När du är en stjärna låter de dig göra det. Vad du vill. Ta tag i fittan. Du kan göra vad som helst, säger Trump i filmen.

Kort efter att tidningen publicerat videoklippet kablades det ut av USA:s stora tv-kanaler. Donald Trump bad snabbt om ursäkt "om någon tog illa upp", men kallade det "omklädningsrumsskämt" och sade att Bill Clinton sagt värre saker till honom på golfbanan.

►LÄS MER: Trumps sexistiska kommentarer från läckta inspelningen – ord för ord

Trump: Jag hade fel

I ett uttalande som Trump publicerade på sin Facebooksida bad han återigen om ursäkt, rapporterar CNN.

– Jag har aldrig låtsats att jag är en perfekt människa, eller låtsats att jag är någon jag inte är. Jag har sagt och gjort saker jag ångrar, och orden som framkommit i dag i det mer än tio år gamla videoklippet är ett av dem. Alla som känner mig vet att orden inte representerar vem jag är. Jag sa det, jag hade fel, och jag ber om ursäkt.

– Men låt oss vara ärliga, det här är bara en distraktion från de viktiga frågor vi står inför.

Billy Bush, nöjesjournalist och kusin till den före detta presidenten med samma namn, bad också snabbt om ursäkt. I klippet hörs han heja på Trumps kommentarer och skratta.

"Självklart är jag generad och skäms. Det är ingen ursäkt, men det här hände för elva år sedan. Jag var yngre, mindre mogen, och agerade korkat genom att spela med", säger han i ett uttalande, enligt The New York Times.

►LÄS MER: Efter kvinnofientliga kommentarer: Republikaner tar avstånd från Trump

►LÄS MER: Här är fler sexistiska övertramp av Donald Trump

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset