Nashvilles Calle Järnkrok gjorde två mål i mötet med St Louis.
Nashvilles Calle Järnkrok gjorde två mål i mötet med St Louis.

Calle Järnkrok och Jakob Silfverberg gjorde båda två mål var när deras respektive lag gick segrande ur nattens NHL-drabbningar.

Calle Järnkrok gjorde två mål när hans Nashville vann med 3–1 i mötet med St Louis. Järnkrok var framme och kvitterade till 1–1 i slutet av den andra perioden, genom ett handledsskott, efter en framspelning av lagkamraten Colin Wilson.

Han fastställde sedan slutresultatet 3–1, 4.50 in i den tredje perioden vilket innebär den femte raka segern för Nashville.

– Det känns som att vi börjar spela bättre. Jag tror fortfarande att vi kan spela lite bättre än vad vi gör. Vi måste försöka bli bättre varje dag och bara arbeta hårt, sade Järnkrok efter segern.

Han hyllades efter matchen av lagkamraten Ryan Johansen.

– Järnkrok är en av de smartaste spelarna i matchen. Han är så värdefull för vår klubb och definitivt en undervärderad spelare i vårt lag. . . Han är helt klart en spelare vi alltid kan lita på. Vi såg i kväll att han kan storspela också, sade han efter matchen.

Även Jakob Silfverberg hade en mycket bra kväll. Han gjorde två mål och två assist när Anaheim vann med 4–2 över Carolina.

Silfverberg gjorde både 2–0 och 3–0 i den andra perioden.

– I slutet av bytet var jag ganska trött. Det var hårt och jag försökte att skydda pucken. När jag kom närmare målet försökte jag skjuta, och den smet in på bortre sidan. Helt klart ett bra mål för mig, sade Jakob Silfverberg om sitt andra mål.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset