Marcus & Martinus. Arkivbild.
Marcus & Martinus. Arkivbild.

Efter kaos på Liseberg, Gröna Lund och Skansen fortsätter Marcus & Martinus svenska segertåg. Nu har de norska tvillingbröderna sålt ut Globen – två gånger om.

De 14-åriga norska bröderna Marcus och Martinus Gunnarsens fans har sagt sitt: biljetterna till duons två Globenspelningar i Stockholm är nu båda slutsålda.

I förra veckan gick det snabbt för biljetterna till den ordinarie spelningen på kvällen den 11 februari att ta slut, och en extrakonsert sattes in på eftermiddagen samma dag.

"Stockholm! Vi sålde ut vår show på bara 14 minuter. Älskar er! Nu har vi släppt vi en extrashow", skrev tvillingbröderna på Instagram.

Marcus & Martinus slog igenom 2012 då de vann Melodi Grand Prix junior, den norska motsvarigheten till Lilla Melodifestivalen. Debutalbumet "Hei" släpptes i fjol och videon till singeln "Elektrisk" har i skrivande stund mer än 26 miljoner visningar på Youtube.

När duon spelade på Gröna Lund i Stockholm tidigare i sommar gjorde publiktrycket att nöjesparken tvingades stänga grindarna tidigare än någonsin. I somras skulle de även ha spelat i Malmö i samband med inspelningen av "Sommarlov", men SVT tvingades avboka spelningen eftersom publikens säkerhet inte kunde garanteras.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset