Programledaren på Fox, John Brown, vägrar att prata om Kardashian.
Programledaren på Fox, John Brown, vägrar att prata om Kardashian.

Familjen Kardashian har blivit mer än välkänd, men somliga är också mer än trötta på dem. Till exempel TV-ankaret John Brown som lämnar studion i protest när namnet kommer upp.

Namnet Kardashian har blivit ett av de kanske mest välkända i kändis- och skvallersammanhang, inte minst till följd av Tv-programmet ”Familjen Kardashian” som började sändas 2007.

I programmet får tittaren en inblick i systrarna Kim, Kourtney och Khloés vardag, så det blir en hel del snack om familjen på K. Alldeles för mycket, tyckte programledaren John Brown på Orlandos lokala TV-kanal, Fox35.

– Ok, jag har en bra fredag så jag vägrar att prata om Kardashian i dag. Du får klara dig själv, Amy, sa han när Kardashian hamnade på dagordningen, och gick ut ur bild.

LÄS MER: Khloe Kardashian får egen pratshow

– Jag har fått nog av Kardashian. Jag tål inte mer Kardashian i det här programmet! När han får en följdfråga, fortfarande på ämnet Kardashian, svarar han barskt från någonstans i kulisserna:

– Jag bryr mig inte. Jag är urless på den här familjen, jag står inte ut längre. Det är en ickehändelse! Vi pratar om den här familjen varenda jäkla dag i det här programmet. Ingen bryr sig om den här familjen längre! Jag har fått nog, det är fredag. Jag vill inte prata om Kardashian!, rasar han.

– Andas. Ta det lugn. Det är över nu, ha en bra fredag, säger kollegan, som erkänner att hon håller med honom i resonemanget om att intresset för familjen Kardashian har svalnat.

LÄS MER: Här driver Kim Kardashian med sig själv i ny reklam

FOX 35 News Orlando
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset