Yasmina Jackson, Anton Hysén och Tilde Fröling i spännande samtal på tåget.
Yasmina Jackson, Anton Hysén och Tilde Fröling i spännande samtal på tåget.

I talkshowen ”På tåget med Tilde” gästas Tilde Fröling av fotbollsspelaren Anton Hysén och fotomodellen Yasmina Jackson. Trion snackar om sexualitet, drömmar och missnöje på tåget mellan Göteborg och Stockholm.

Att åka MTR Express mellan Stockholm och Göteborg tar tre och en halv timme. På den tiden hinner du som är pratsugen avhandla många samtalsämnen. Det har MTR Express tagit fasta på i pratshowen ”På tåget med Tilde”, som spelas in ombord på snabbtåget.

I varje avsnitt bjuder programledaren Tilde Fröling in spännande gäster för ett avslappnat och öppenhjärtigt samtal. I det senaste avsnittet tar hon pulsen på fotbollsspelaren Anton Hysén och fotomodellen Yasmina Jackson. Anton Hysén avslöjar bland annat varför han önskar att han var bisexuell:

– Det hade varit svinsoft, säger han.

Se ”På tåget med Tilde” med Anton Hysén och Yasmina Jackson

 

Fakta: MTR Express

MTR Express snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg tar 3 timmar och 29 minuter.

• Du kan boka din biljett till MTR Express via hemsidan eller via en app som du kan ladda ned via Google Play eller App Store.

• Med tre olika biljettyper och flera avgångar per dag kan du enkelt hitta det biljettalternativ som passar dig bäst.

Här kan du boka din tågbiljett till MTR Express

Foto: MTR Express.

 

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om boka resa Resa