Tv-möbel för den som gillar enkla lösningar Ikeas tv-möbel Uppleva lämpar sig bra för förstaboenden, sommarstugan eller för den som inte är så kräsen.
Tv-möbel för den som gillar enkla lösningar Ikeas tv-möbel Uppleva lämpar sig bra för förstaboenden, sommarstugan eller för den som inte är så kräsen.

Ikeas tv-möbel är lätt att montera. Men trots bra bild och ljud är den inget för hifi-nördar. Och sladdarna är kvar.

Hur enkelt är det att montera en tv med insexnyckel?
Som tur är behöver Ikeas tv-möbel Uppleva ingen avancerad ingenjörskunskap. Även den vars närmaste kontakt med hantverk är ”Sommar med Ernst” tacklar förhoppningsvis denna uppgift enkelt.

Men är den här gör-det-själv-tv:n i klass med en ”riktig” tv?
Det är en budget-tv som ingår i paketet, så klart. Men som sådan imponerar den med full hd och flera hdmi-anslutningar.

Vad kostar den?
Detta är frågan alla ställer, men svaret är oklart. Det varierar beroende på utförandet. Billigaste varianten kostar 6 500 kronor.

Hur framtidssäker är den?
Tv:n har internetuppkoppling, men inte 3 D-stöd. Det första är bra, det senare behövs ändå inte. Bluray-spelaren kan bli gammal snabbt, å andra sidan kan du ansluta modernare teknik med hdmi när du vill.

Låter som en bra paketlösning?
Att du får allt i ett gör att paketet lämpar sig bra för förstaboenden, sommarstugan eller för den som inte är så kräsen. Men menyerna och fjärrkontrollen är bedrövliga.

Hur då? 
Om det räcker med en idiot för att montera möbeln så krävs det ett mindre geni för att förstå sig på alla inställningar.

I en mening?
Tv-möbel för den som gillar snabba lösningar.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Tester