Viljan och intresset att bejaka sin sexualitet ökar – särskilt hos unga kvinnor. I dag utforskar vi gärna vår egen sexualitet både på egen hand och tillsammans med vår partner. Så känner du att sexlusten börjat tryta kanske det är dags att prova något nytt och investera i din egen njutning.

Många unga kvinnor har växt upp med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte från tv-serien Sex and the City som kom i slutet på 90-talet. De fyra kvinnorna i New York har inte bara bjudit på igenkänning, skratt och blivit förebilder för kvinnor runt om i världen, utan också skingrat tabun. Inte minst när det gäller kvinnors förhållande till sin egen sexualitet och sexleksaker. När vibratorn The Rabbit dök i serien blev den snabbt en av de bäst säljande leksakerna på marknaden. Detta har banat vägen för en ökad medvetenhet kring vår egen sexuella hälsa.

Sexleksaker eller intimhjälpmedel har tagit en given plats i sovrummet. Unga kvinnor vågar i dag ta upp svåra ämnen kring vad som inte funkar i sexlivet och förstår att de förtjänar njutning oavsett om man lever i en parrelation eller om man är singel.

På marknaden syns det tydligt att kvinnor vill hitta lusten och underlätta för kroppen att nå klimax – både på egen hand och tillsammans med en partner. Leksaker som vårdar den sexuella hälsan är några av storsäljarna hos Leight Night. Där hittar du intimhjälpmedel som får fart på sexlusten – oavsett om du är på jakt efter diskreta hjälpmedel eller något mer vågat. Prova dig fram och våga gå utanför din comfortzone.

Shoppa dina sexleksaker hos Leight Night! 

Här är de populäraste leksakerna för kvinnor:

Satisfyer Pro 2 Next Generation – Allt vad en kvinna vill ha. Pris 279 kronor. Köp här.

My Magic Wand – Känd från Sex and the city. Pris 799 kronor. Köp här.

Motley Crue, viibrator Girls Girls Girls – En klassiker. Pris 399 kronor. Köp här.

Womanizer Pro Klitorisstimulator – Kvinnans bästa vän. Pris 1 890 kronor. Köp här.

The royal Swan – Rabbit. Pris 998 kronor. Köp här.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitorisstimulator – Prisvinnare. Pris 329 kronor. Köp här.

 

I Rub My Duckie 2.0 Paris – en vän i badet. Pris 249 kronor. Köp här.

 
Twentyone Virerande Diamant Klitorisstimulator – Because diamonds are a girls best friend. Pris 419 kronor. Köp här.

Coco Bullet Vibrator – Exakt punktstimulering på dina mest känsliga områden . Pris 279 kronor. Köp här.

Nomi Tang – Wild Rabbit Black & Gold – Rabbitvibrator för G-spot och klitorisstimulering med härlig design och fantastisk känsla. Pris 379 kronor. Köp här.

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset