Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip har tidigare sagt att en person i hennes närhet spekulerat bort pengar på börsen – och att hon inte känt till att det varit andras pengar. Nu väljer den utpekade personen att bemöta detta i Expressen.

”En stor del i allt det falska hon sagt och skrivit om mig är grundat med påståendet att hon inte haft en aning om att jag haft inlånat kapital som jag arbetat med”, skriver den utpekade personen i ett mejl till Expressen och bifogar ett sms som påstås komma från Löwengrips telefon i somras med texten: ”Sagt att du förvaltar någons pengar och att det gör dig stressad”.

Personen hänvisar även till ett blogginlägg från Löwengrip sommaren 2017 där hon skrev att personen berättat att dennes ”trading hade gått fel” och att hon sagt nej till att låna ut 500 000 kronor.

I Expressen har personen också tillbakavisat uppgifter om att de personer som sökt upp Löwengrip vid hemmet har varit kriminella och menar att hon vill skydda sitt varumärke:

”Ju mer jag lyckats bevisa osanningen i att det finns kriminella element kopplade till mig som Isabella påstått, desto bättre dialog kan jag föra med folk runt mig”.

Löwengrip, av Veckans Affärer utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna i år, har valt att inte ge någon kommentar till Expressen.

LÄS MER: Löwengrip flyr Sverige: Kriminella har sökt upp mig i mitt hem

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset