Fnatic, Faze Clan, Ninjas in Pyjamas och SK Gaming är några av lagen som gör upp i Stockholm i september.
Fnatic, Faze Clan, Ninjas in Pyjamas och SK Gaming är några av lagen som gör upp i Stockholm i september.

Ninjas in Pyjamas, Fnatic, Faze och SK Gaming. Det är lagen om just nu är klara för Dreamhack Masters Stockholm vars biljetter släpptes under onsdagen 28 februari.

Att Masters-turneringen skulle dyka upp i Stockholm var ett glädjebesked för många. Efter två lyckade år i Malmö Arena är det dags för huvudstaden att visa att den också kan bjuda på en mäktig Counter strike-upplevelse.

– Jag ser fram emot att Stockholmspubliken ska samlas kring ett esportevent eftersom det var ett bra tag sedan en så stor Counter strike-tävling hölls här. Så jag tror och förväntar mig att de hungrar efter ett evenemang av den här storleken, sade Marc Winther till Metro Esport i en tidigare intervju.

LÄS MER: Drakens banter inför Katowice: Fnatic är ett gäng onliners

Nu står det dessutom klart att både den absoluta världstoppen och våra svenska favoriter kommer att göra upp i Stockholm. Faze Clan, SK Gaming, Ninjas in Pyjamas och Fnatic är klara för turneringen. Det kommer med andra ord bli en hård kamp om vilka som tar sig till slutspel för att möta publiken i den klassiska arenan Globen.

Turneringen håller på 29 augusti till 2 september. Biljetterna till evenemanget släpptes under onsdagen 28 februari.

LÄS MER: Lär känna Metro Esports nya krönikör: Linda ”Ding1” Herman

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset