Får Tormund och Brienne äntligen ihop det? En av många frågor för alla "Game of thones"-fans i väntan på säsong 7.
Får Tormund och Brienne äntligen ihop det? En av många frågor för alla "Game of thones"-fans i väntan på säsong 7.

Vad kommer att hända med våra favoritkaraktärer i säsong 7? Metro går igenom HBO:s nya "Game of thrones"-bilder i jakt på ledtrådar.

Längtar du också till säsong 7 av HBO:s succéserie ”Game of thrones”? Känns det som en evighet till den 16 juli, då serien har premiär? Vi vet hur det känns.

Men! Som tur är har HBO släppt tolv exklusiva bilder från den kommande säsongen för att göra vår vänta lite lättare. Så, om du går runt och undrar vad dina favorit-Westerosbor har för sig, sluta leta och ta del av lite smått grundlösa spekulationer nedan.

Arya Stark

Den blodtörstigaste i familjen Stark har tagit det lugnt. Det ser ut som att hon fortfarande är kvar i Tvillingborgarna – där hon senaste vi såg henne avverkade Walder Frey från sin dödslista – så jag antar att hon hänger kvar där. Vilket verkar väldigt farligt. Dagens ungdom!

Kanske drar hon en lättnadens suck av att vara omgiven av personer som bara har ett ansikte. Att vanligt folk försöker mörda en måste vara skönt som omväxling efter att ha varit jagad av ansiktslösa Waif.

Cersei och Jamie Lannister

Cersei har, som vi vet, i princip drivits till galenskap i sin kamp för att visa att hon är rätt kvinna för järntronen. Att hon tvingades gå naken genom King’s landing den där gången har definitivt inte hjälpt. Men efter att ha sprängt en massa människor i Sept of Baelor förra säsongen har hon nu tagit sin plats på tronen. Det ser kanske inte så ut på bilden men vi vet att hon njuter.

Det ser ut som att Jamie fortfarande backar Cerseis trots allt hon gjort. Fint att se syskon som håller ihop även i de tuffast av tider.

Davos Seaworth

Davos gör egentligen ingenting. Men jag tror att vi alla kan unna honom lite lugn och ro med levande ljus och en bägare vin.

Jon Snow

Här har vi en bild på lyxiga pälsar med Jon Snow i en biroll. Enligt Vulture befinner han sig i katakomberna under Winterfell så han är antagligen väldigt nära att få reda på att hans anlag för att se ledsen ut och kisa som att han har solen i ansiktet hela jäkla tiden är något han har ärvt från sin moder, Lyanna Stark. Awww, familj!

Daenerys Targaryen

Med tanke på att ”Game of thrones” brukar ljussätta Westeros som om vi befinner oss i en fuktig underjordisk håla antar jag att Khaleesi har lyckats ta sig västerut. Antagligen hänger hon på Dragonstone, där hon föddes och där Stannis Baratheon tidigare gick runt och surade i ett par säsonger. Även hennes kläder tyder på att hon nu befinner sig på kallare breddgrader.

Team Targaryen

Här har vi Daenerys och hennes gäng. Tyrion ser förstoppad ut, bokstavligen, Missandei verkar ha tagit över Halle Berrys Storm-dräkt från första ”X-men”-filmen, Varys ser lika fokuserad ut som vanligt och Grey worm på högerkanten försöker fylla luckan efter Daario. Inte mycket att klaga på här.

LÄS MER: Här är allt vi vet om kommande säsongen av ”Game of thrones”

Littlefinger och Sansa Stark

Petyr Baelishs ansiktsbehåring får fortfarande honom att se ut som en Disneybov. Sansa bryr sig fortfarande inte. Vissa saker förändras aldrig.

Lyanna Mormont

En enkel påminnelse om att unga Lady Mormont fortfarande är den tuffaste regenten i Norden. Och att Littlefinger fortfarande är skum.

Meera Reed och Bran Stark

Stackars Meera. På flykt undan fruktansvärda ismonster och Bran bara chillar i släden. Den killen innebär bara problem för henne.

Samwell Tarly och Gilly

Mitt största problem med Gilly är att hon alltid andas med munnen öppen. Man kan inte se för hennes hår här men jag vet att inget har förändrats. Så här låtsas hon läsa – med munnen öppen.

Just det, Sam är också här i full gång med sina studier för att bli stormäster.

The hound

Ok, Sandor Clegane är fortfarande inte död – skönt att se! Det ser ut som att han är på väg norrut. Vad han ska där och göra har jag ingen aning om men om jag känner The hound rätt så har det något med hämnd att göra.

Tormund och Brienne

Om den här serien inte slutar med ett bröllop mellan de här två kommer jag att tappa det. Seriöst.

Den här artikeln är en fri översättning av Metro USA:s artikel.

LÄS MER: Fem serier att streama i väntan på ”Game of thrones”

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset