Hösten är på väg och semestern är för de flesta av oss över för i år. Nu finns ett smart och snyggt sätt att spara sommaren inför kallare dagar. Med appen Once Upon blir dina semesterbilder enkelt en läcker fotobok.

Barnens första steg, den oförglömliga resan eller kusinträffen som äntligen blev av. Minnen är till för att sparas! En snygg och personlig fotobok är det perfekta sättet att ge evigt liv åt semesterbilderna som ligger och skrotar i mobilen efter sommaren – innan de försvinner bort i bildflödet. Just nu får Metros läsare 20 procents rabatt hos Once Upon med koden ”metro”.

Med appen Once Upon är det enkelt att göra fotoboken direkt i mobilen och man kan skapa albumet allt eftersom man tar nya bilder. Böckerna kan beställas i två storlekar, med hård eller mjuk pärm och bilderna trycks på stilrent halvmatt papper.

Tre tips på hur man kan använda en fotobok:

  1. Låt barnen få en egen bok för varje år. Ett fint sätt att spara alla vardagsminnen och den perfekta presenten till mormor, farfar eller faster.
  2. Gör tackkortet extra minnesvärt! Skicka en fotobok med bilder från bröllopsfesten som tack till bröllopsgästerna (och spara en till er själva, såklart)!
  3. Resan – Spara alla härliga bilder från kompisresan i en snygg fotobok och låt alla som var med få varsitt ex.

Det här är Once Upon

  • Appen där du skapar fotoböcker av dina bilder.
  • Boken görs direkt i mobilen.
  • Automatisk design med flera valmöjligheter.
  • Vacker och avskalad skandinavisk design.

Rabattkoden ”metro” ger Metros läsare 20 procents rabatt på varje order.

Ladda ner appen via App Store eller Google Play!

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset