Det visade sig att kvinnan hade de sju rätta numren. Det tog henne dock två månader att upptäcka vinsten.
Det visade sig att kvinnan hade de sju rätta numren. Det tog henne dock två månader att upptäcka vinsten.

Det tog den danska kvinnan två månader innan hon upptäckte att hon hade vunnit hela 50 miljoner på lotto. Vinsten uppskattas vara den fjärde största i Danmarks historia.

För två månader sedan vann en dansk kvinna från Köpenhamn storvinsten på hela 50 miljoner danska kronor. Problemet för henne var dock att hon inte var medveten om det hela från början, skriver danska BT.

Den danska motsvarigheten till Svenska Spel gick ut i mitten på oktober med att de sökte vinnaren av den fjärde största lottovinsten i Danmarks historia.

Efter att inte ha fått någon respons gick man i helgen ut med ytterligare en uppmaning till vinnaren att ge sig till känna.

►LÄS MER: Vann 99 miljoner på Lotto

Det var först då som kvinnan mindes att hon hade en lott som låg i sin plånbok i väskan och upptäckte att hennes siffror överensstämde med de sju vinnande numren.

Hon hörde därefter av sig till spelbolaget som kunde verifiera siffrorna. Hon ringde efter detta sin mamma och berättade med glädjetårar vad som hade hänt.

Kvinnan är dock tydlig med att vinsten inte kommer att innebära en uppsägning från jobbet, men först och främst blir det att njuta av vinsten.

– Jag kommer säkert att fortsätta att arbeta. Men jag tillbringade större delen av söndagen med att googla resor i business class och lägenheter med minst sex rum. Jag ska verkligen njuta av vinsten och känna av den, säger kvinnan till Ekstrabladet.

►LÄS MER: Arbetslös mamma vann 404 miljoner på lotto – nu vill hon köpa en häst

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset