De båda vinnande lottosystemen inhandlades i samma butik. "Nu är vi en turbutik" säger ägaren.
De båda vinnande lottosystemen inhandlades i samma butik. "Nu är vi en turbutik" säger ägaren.

Mannen från Sydney i Australien vann motsvarande 6,5 miljoner kronor på lotto förra veckan. Fem dagar senare var det dags igen – när mannen tog hem ytterligare en storvinst.

Vissa har mer tur än andra när det kommer till spel. Det fick en man i 40-årsåldern från Sydney i Australien erfara förra veckan.

I måndags vann han drygt en miljon australiska dollar på lotto, motsvarande ungefär 6,5 miljoner svenska kronor. Efter storvinsten berättade han för lotteriets representanter att han tänkte investera pengarna i fastigheter.

– Jag kommer inte att vara dum. Jag skulle inte ha något emot att köpa ett ställe i Bondi Beach, sa han enligt Sydney Morning Herald.

LÄS MER: Hon vann megavinsten på 208 miljoner: ”Jag bara skakar”

Men först valde han att investera lite pengar i ett nytt lottosystem – vilket skulle visa sig vara ett smart drag. Fem dagar senare plockade han nämligen hem ytterligare en storvinst. Denna gång på nästan 1,5 miljoner australiska dollar, vilket motsvarar runt 10 miljoner svenska kronor.

Totalt vann mannen, som vill vara anonym, alltså över 16 miljoner kronor på en vecka.

Trots den andra vinsten säger mannen att han kommer att investera dem klokt. Men för att fira litegrann har han köpt en ny bil och en resa till Hawaii, enligt Sydney Morning Herald.

De vinnande lottosystemen inhandlades i samma spelbutik. Där har ägaren nu märkt ett ökat intresse från allmänheten.

– Många människor kommer in i butiken. De tycker att det är otroligt. Min kund sa att det är en chans på 45 miljoner. Nu är vi en turbutik, säger butiksägaren Patrick Xu till Sydney Morning Herald.

LÄS MER: Man träffades av blixten – och vann 6 miljoner på lotto

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om lotto