Ge dig själv eller någon du tycker om en skön jul.
Ge dig själv eller någon du tycker om en skön jul.

Jul, jul skööönare jul. En redig orgasm är såklart det finaste du kan ge någon i julklapp! RFSU:s testpanel har botaniserat i djungeln av lufttrycks­vibratorer för att hitta den som ger allra mest njutning för julklappspengen.

Metro Sex & Liv görs i samarbete med RFSU.

Womanizer premium

Pris: 1 500–2 000 kronor.

Testperson 1: Snygg och lättanvänd. Känslan är helt klart bäst i test men efter allt positivt man hört hade jag förväntat mig ännu mer. Gillar funktionen med autopilot så att man slipper styra själv. Ett annat plus är att den stänger av sig själv när man tar bort den från kroppen.
Betyg: 4/5

Testperson 2: Ursnygg färg och lätt att manövrera. Lagom kraftfull och ger sköna orgasmer. Det är också kul med autopiloten. Den är relativt tyst och jag till och med gillar ljudet! Startar först när den är på plats över klitoris vilket är skönt.
Betyg: 5/5

Testperson 3: Detta är sexleksakernas Rolls Royce, lyxigast och bäst. Den har också en auto-pilot där stimulansen och intensiteten varierar slumpmässigt. Womanizer innebär orgasmgaranti för många, så också för mig. Jag älskar den!
Betyg: 5/5

LÄS MER: Knepet som får fler kvinnor att komma: ”Den gyllene trion”

Satisfyer Pro 2 next generation

Pris: 300–600 kronor.

Testperson 1: Känslan är inte den lyxigaste men Satisfyer är en helt okej produkt med tanke på priset! Den är skön och perfekt för någon som vill testa lufttryckstimulering utan att betala för mycket. Helt okej ljudvolym.
Betyg: 3/5

Testperson 2: Satisfyer är skön som bara den om man gillar en ganska kraftfull stimulering. Jag gillar inte utseendet men det är en vanesak. Funktionen är helt klart skönare än formen. Först tyckte jag att den var lite svår att manövrera, men efter ett par försök satt handgreppet och det blev lätt att stega upp och ner.
Betyg: 4/5

Testperson 3: Ett helt okej bruksföremål med olika styrka. Den fyller sin funktion och är stabil. En bra produkt för sitt pris. Stora och enkla knappar att manövrera. Inte lika snygg som sina systrar. Lätt att göra ren med ett munstycke som går att ta bort.
Betyg: 4/5

Lelo Sona Cruise

Pris: 800–1 900 kronor.

Testperson 1: Lelon är snyggast av de tre i testet och känns väldigt lyxig. Den är dock svårare att rengöra eftersom munstycket är fast. Den är också högljudd och jag gillar inte alls ljudet. Känslan funkar inte heller alls för mig. Stimulansen är alldeles för kraftig och det gör faktiskt nästan ont.
Betyg: 2/5

Testperson 2: Skön att hålla i, fin form och lyxigt utseende. Stimulansen är lite för kraftfull för min smak, om man gick pang på gjorde det nästan ont. När jag fick in snitsen var den dock väldigt skön. Den är ganska högljudd.
Betyg: 4/5

Testperson 3: Snyggast av de tre och ett fantastiskt skönt pulserande sug. Munstycket är dock lite för hårt och är svårare att göra rent då det inte går att ta bort munstycket.
Betyg: 4/5

LÄS MER: Terapeuten: Du är inte ensam om att inte ha sex

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Sexleksaker test