Drömmer du om att arbeta med kommunikation? I samarbete med Berghs School of Communication har vi listat jobben för dig som brinner för att berätta!

 

Copywriter

Älskar du att uttrycka dig i text? Är du en kreativ idéspruta som gillar att kommunicera med ord, fraser och storytelling? Då kanske copywriter är rätt jobb för dig!

Hitta utbildning här.

 

Art director

Är du en visuell person som är grym på att berätta med bilder? Brinner du för form och stil? Då kanske du ska bli art director!

Hitta utbildning här.

 

Produktionsledare

Älskar du människor och går igång på ordning och reda? Är du lyhörd, organisatorisk och en grym problemlösare? Då kanske du ska överväga en karriär som produktionsledare!

Hitta utbildning här.

 

Growth manager

Gillar du siffror, statistik och mycket information och ser mönster och samband som ingen annan gör? Triggas du av ny teknologi och digital marknadsföring? Då passar du kanske som growth manager!

Hitta utbildning här.

 

PR-kommunikatör

Är du bra på att snabbt skaffa nya relationer? Älskar du att skapa engagemang och opinion – gärna med hjälp av text och bild? Då kanske du ska jobba som PR-kommunikatör!

Hitta utbildning här.

 

Strategisk kommunikatör

Är du både analytisk och kreativ? Har du lätt för att skaffa dig ny kunskap och hitta smarta sätt att dela den med sin omgivning? Då kanske du ska bli strategisk kommunikatör!

Hitta utbildning här.

 

Digital strateg eller digital kreatör

Är du en problemlösare som tänker digitalt? Gör begrepp som SEO, UX och webbanalys dig snarare peppad än livrädd? Då kanske digital strateg eller digital kreatör är ditt drömjobb!

Hitta utbildning här.

 

Visuell kreatör

Vill du syssla med visuell kommunikation – vare sig det gäller snygga magasin, innovativa appar, spännande webbdesign, smarta butikskoncept eller coola förpackningar? Då kanske du ska utbilda dig inom Communications design!

Hitta utbildning här.

 

Kommunikationsproffs

Drömmer du om en internationell karriär inom kommunikation och vill ha en bred plattform att stå på när du kommer ut på arbetsmarknaden? Då är kanske utbildningen Berghs Bachelor något för dig!

Hitta utbildning här.

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset